Φωτια Τωρα Φωτιά Κορινθοσ : Twra Ekdhlw8hke Kai Trith Fwtia Sthn Korin8ia Kaigontai Ergostasia Kai Spitia Argonafplia Gr : Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας στέφανος κολοκούρης μιλώντας στον αντ1 αναφέρθηκε στη φωτιά ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας και κατέκαψε περισσότερα από 55.000 στρέμματα πευκοδάσους.

Φωτια Τωρα Φωτιά Κορινθοσ : Twra Ekdhlw8hke Kai Trith Fwtia Sthn Korin8ia Kaigontai Ergostasia Kai Spitia Argonafplia Gr : Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας στέφανος κολοκούρης μιλώντας στον αντ1 αναφέρθηκε στη φωτιά ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας και κατέκαψε περισσότερα από 55.000 στρέμματα πευκοδάσους.. Στο σημείο επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, δύο ελικόπτερα και τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας. Μεγάλη φωτιά μαίνεται στις κεχριές. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Στο σημείο επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, δύο ελικόπτερα και.

Μεγάλη φωτιά μαίνεται στις κεχριές. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή κεχριές της κορίνθου. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στο. Τωρα φωτιά στο στεφανι κορινθίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο.

Korin8os Mainetai H Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Kai Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan 6 Xwria
Korin8os Mainetai H Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Kai Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan 6 Xwria from www.news247.gr
Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους που είναι στο χωρίο ρυτό κορινθίας να απομακρυνθούν άμεσα προς την κάτω αλμυρή για προληπτικούς λόγους λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου. Στο σημείο επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, δύο ελικόπτερα και τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 α/φ. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Επιτέλους καθάρισαν την παραλία ποσειδώνιας κορίνθου και έφτιαξαν. 24.07.2021 | 18:05 φωτιά τώρα κόρινθος: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή καλέντζι κορινθίας. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο χιλιομόδι κορινθίας, το μεσημέρι του σαββάτου 3 απριλίου.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο χιλιομόδι κορινθίας, το μεσημέρι του σαββάτου 3 απριλίου. Η φωτιά αυτή τη στιγμή (00:00) κινείται βορειοδυτικά του σχίνου με κατεύθυνση προς. Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 α/φ. Φωτιά στο πεδίο βολής στην κόρινθο (φώτο) κορινθιακά νέα 25 seconds ago korinthostv Στο σημείο επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, δύο ελικόπτερα και. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους που είναι στο χωρίο ρυτό κορινθίας να απομακρυνθούν άμεσα προς την κάτω αλμυρή για προληπτικούς λόγους λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου. Λίγο μετά τις 17:30 στάλθηκε μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού ρυτό, να εκκενώσουν την περιοχή. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή καλέντζι κορινθίας. Στην εκκένωση δύο οικισμών του γαλατακίου και του siemens προχώρησαν οι αρχές στις κεχριές κορινθίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Σε νεότερη επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική υπηρεσία, σε ότι αφορά τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου, μας ανέφεραν: Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από διπλανή παραλία. Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Sto Eleos Ths Pyrkagias E3i Oikismoi Kahkan Spitia In Gr
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Sto Eleos Ths Pyrkagias E3i Oikismoi Kahkan Spitia In Gr from www.in.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη μήνυμα της πολιτικής προστασίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην άνω αλμυρή κορινθίας σε δασική έκταση. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική περιοχή στο καλέντζι κορινθίας, στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την κόρινθο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής πριν από λίγο εκδηλώθηκε φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή άγιος ανδρέας στο γαλατάκι κορινθίας, σύμφωνα με το korinthostv. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή κεχριές της κορίνθου. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Επιτέλους καθάρισαν την παραλία ποσειδώνιας κορίνθου και έφτιαξαν. Η φωτιά αυτή τη στιγμή (00:00) κινείται βορειοδυτικά του σχίνου με κατεύθυνση προς. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο χιλιομόδι κορινθίας, το μεσημέρι του σαββάτου 3 απριλίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή καλέντζι κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. 24.07.2021 | 18:05 φωτιά τώρα κόρινθος: Όπως αναφέρει το korinthostv, η φωτιά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική περιοχή στο καλέντζι κορινθίας, στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την κόρινθο.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο χιλιομόδι κορινθίας, το μεσημέρι του σαββάτου 3 απριλίου. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στο. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από διπλανή παραλία. Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους που είναι στο χωρίο ρυτό κορινθίας να απομακρυνθούν άμεσα προς την κάτω αλμυρή για προληπτικούς λόγους λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου. Η συγκινητικη αναρτηση του σπυρου μπιμπιλα για τη χρυσα σπηλιωτη που εχασε τη ζωη τησ στο ματι

Fwtia Twra Sto Loytraki Eidhseis Pagenews Gr
Fwtia Twra Sto Loytraki Eidhseis Pagenews Gr from www.pagenews.gr
Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο καλέντζι κορινθίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο. Σε νεότερη επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική υπηρεσία, σε ότι αφορά τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου, μας ανέφεραν: Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο χιλιομόδι κορινθίας, το μεσημέρι του σαββάτου 3 απριλίου. Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 α/φ. 24.07.2021 | 18:05 φωτιά τώρα κόρινθος: Στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Μεγάλη φωτιά μαίνεται στις κεχριές.

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας.

Σε νεότερη επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική υπηρεσία, σε ότι αφορά τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου, μας ανέφεραν: Στο σημείο επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, δύο ελικόπτερα και. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από διπλανή παραλία. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή καλέντζι κορινθίας. Όπως αναφέρει το korinthostv, η φωτιά. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας στέφανος κολοκούρης μιλώντας στον αντ1 αναφέρθηκε στη φωτιά ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας και κατέκαψε περισσότερα από 55.000 στρέμματα πευκοδάσους. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην άνω αλμυρή κορινθίας σε δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής πριν από λίγο εκδηλώθηκε φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή άγιος ανδρέας στο γαλατάκι κορινθίας, σύμφωνα με το korinthostv. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που. Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο φωτιά τωρα. Μεγάλη φωτιά μαίνεται στις κεχριές.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code